Polysun ScreenLine “Roof-Top”

De vraag

Sinds jaar en dag worden wij gevraagd om een oplossing voor dakbeglazing en lichtstraten.
Bestaande systemen voldoen simpelweg niet en vragen veel onderhoud.

De oplossing

Om aan deze vraag tegemoet te komen, is het nieuwe systeem Polysun ScreenLine “ROOF-TOP” ontwikkeld, voor het eerst te zien op Polyclose 2022.

Een nieuwe, baanbrekende innovatie op het gebied van dakbeglazing!

De systemen bestaan uit een dynamisch lamellenpakket dat licht en warmte naar behoefte reguleert door de lamellen open en dicht te kantelen. Optrekken is niet mogelijk. De andere mogelijkheid is een optrekbaar black-out systeem dat zorgt voor duisternis en zonwering.

Let wel, bij de lamelvariant zit tussen de onderste lamel en het onderprofiel een ruimte van ongeveer 10mm die meestal wegvalt omdat de onderzijde van het glas doorloopt i.v.m. afwatering. Dit geldt ook voor de bovenste lamel en het bovenprofiel, waarbij een kleine ruimte zichtbaar blijft. Bij de black-out variant lopen er altijd 2 spankabels door het glas die het doek begeleiden.

Glassamenstelling

Wij kunnen de lamelsystemen samenstellen met dubbel glas en een triple glascombinatie, de black-out versie met dubbel glas.
Veelal wordt een 4 seizoenencoating op zijde 2 toegepast.
De aluminium afstandshouder is altijd 32mm, en bij de black-out versie altijd zwart.

Lamelkleuren

De beschikbare lamelkleuren voor deze 25mm lamellen zijn PS102 wit en PS157 aluminium.

Hellingshoek en maatvoering

Door de specifieke systeemopbouw kunnen de systemen geplaatst worden in een hoek van 0˚ tot 90˚ (graden), afhankelijk van de breedte van het glas:

  • Max. 900x3500* mm bij een hellingshoek van 0˚ tot 60˚ (graden)
  • Max. 1200x3500* mm bij een hellingshoek van 60˚ tot 90˚ (graden)

* Deze maatvoeringen zijn indicatief, en dienen per situatie bekeken te worden

Aansturing

Polysun "ROOF-TOP" is leverbaar als:

  • PSL32MB,  een gemotoriseerd systeem met 24V motor, zorgt voor synchrone aansturing, zowel analoog als digitaal aan te sturen.(binnenkort beschikbaar)
  • PSL32W, een gemotoriseerd systeem met 3V motor en batterijmodule. Een analoog, stand alone systeem dat geen externe bekabeling nodig heeft, maar draait op een accupack gevoed door een zonnepaneel of oplaadkabel.(beschikbaar vanaf 2023)

We gaan elke uitdaging aan

Zonwering tussen glas leent zich uitstekend voor verschillende toepassingen. Het systeem heeft dan ook alle kwaliteiten om in elke ruimte het comfort en de privacy te verhogen. Woning, hotel, restaurant, ziekenhuis of kantoor. We gaan elke uitdaging aan en ontwikkelen oplossingen op maat die je verwachtingen ver overstijgen.

Challenge us