Garanties

Zonwering in glas is een technisch innovatief en robuust systeem met een uiterst betrouwbaar karakter. Het Polysun ScreenLine concept is ontwikkeld op basis van onze jarenlange expertise in de glassector en heeft zijn degelijkheid ondertussen ruimschoots bewezen in tal van projecten en sectoren. Van woningen tot ziekenhuizen, van hotels tot sportaccommodaties. De kwaliteit van de zonwering tussen glas garandeert jarenlang een maximaal en feilloos gebruikscomfort.

Getest volgens ISO-9001

Al onze systemen tussen isolatieglas worden geproduceerd onder de strengste normeringen en conform een uitgebreid pakket aan certificeringen, waaronder ISO-9001, CSTB, TUV en CE.

De CE-markering betekent dat het door ons geproduceerde en geleverde glas voldoet aan de onderliggende Europese Normen (EN-normen).

5 tot 10 jaar garantie

Op elk systeem van Polysun geniet je een garantie van 5 jaar. Afhankelijk van het gekozen type zonwering in glas kan die garantie afbouwend oplopen tot 10 jaar. Op het mechanische systeem dat zich in de spouw bevindt, krijg je de volgende garantie:

  • tot 5 jaar na productiedatum 100%
  • 5 t/m 7 jaar na productiedatum 50%
  • 8 t/m 10 jaar na productiedatum 25%

Op componenten van Polysun ScreenLine die zich buiten de spouw bevinden, zoals de koordbediening en koordspanner, krijg je 2 jaar garantie na leverdatum. Op de externe motor en aanvullende elektronica en componenten voor zover door Polysun bvba geleverd, krijg je 2 jaar garantie na leverdatum. Op de interne motoren, die in de spouw zijn gemonteerd, krijg je 5 jaar garantie na productiedatum.

Het Garantiecertificaat geeft een compleet overzicht van de garantie en de garantievoorwaarden. Je kan het hier downloaden.

 

Altijd alle ruiten geslepen

Alle ruiten met Polysun ScreenLine zijn standaard rondom geslepen. Dat ziet er niet alleen chique uit, maar draagt ook bij aan:

  • De veiligheid, geen scherpe randen
  • Het gemak bij het plaatsen
  • Een lager breukrisico

Bij glasbreuk of een defect systeem kan je altijd terecht bij je Polysunpunt. In de meeste gevallen kan je dan een beroep doen op je glas- of brandverzekering.

Ontdek alle voordelen van Polysun

We gaan elke uitdaging aan

Zonwering tussen glas leent zich uitstekend voor verschillende toepassingen. Het systeem heeft dan ook alle kwaliteiten om in elke ruimte het comfort en de privacy te verhogen. Woning, hotel, restaurant, ziekenhuis of kantoor. We gaan elke uitdaging aan en ontwikkelen oplossingen op maat die je verwachtingen ver overstijgen.

Challenge us