Werken bij Polysun

Ben je gepassioneerd door glas en zonwering? Wil je deel uitmaken van ons succesverhaal en het verder mee helpen uitschrijven? Dan is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière.

Polysun is een jong bedrijf, gespecialiseerd in zonwering in isolatieglas. Met onze lamellen, plissé’s en rolgordijnen, handbediend of gemotoriseerd, zijn we uniek in Europa en vervullen we een pioniersfunctie in de Benelux. Vanuit Temse (België) waar onze kantoren en productie gevestigd zijn, bouwen we elke dag enthousiast verder aan onze ambitieuze toekomstvisie. Zoek je een uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin je alle vrijheid krijgt om samen met ons te groeien? Kijk dan snel hier wat we je te bieden hebben.

Wat hebben we jou te bieden?

Een open werkomgeving

We onderhouden een open en eerlijke relatie met onze partners, verdelers en klanten. En ook in ons team is transparantie een absolute evidentie. Iedereen kan bij iedereen terecht.

Veel vrijheid

Als jonge onderneming met steile ambities (en een topproduct!) is the sky the limit. Je inbreng wordt dan ook altijd gewaardeerd en je krijgt alle ruimte om jezelf te bewijzen en te groeien – geen glazen plafonds bij Polysun!

Een unieke dynamiek

We staan nooit stil. Als glasspecialisten én pioniers kijken we vooruit en onderzoeken we continu hoe we met onze innovatieve systemen nog beter kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Dat maakt het pas echt boeiend.