Downloads

Om je te informeren over onze producten vind je de nodige informatie in ons downloadcenter.

Bedieningsbrochure - Interne motor

Deze brochure laat je alle mogelijkheden zien waarop je het Polysun systeem met interne motor (24V) kunt aansturen. Schakelaar, afstandbediening of app, ze worden één voor één duidelijk toegelicht en je ziet de mogelijke afmetingen bij jaloezie, plissé en plissé blackout.

Guarantee conditions Polysun® systems between insulating glass

The systems marketed by Polysun® bvba for use in insulating glass are subject to the following standard guarantee conditions for deliveries outside the Benelux.

Garantiebepalingen Polysun® ScreenLine®

Op het door Polysun® bvba vermarkte ScreenLine® zijn de volgende standaard garantiebepalingen van toepassing en beschikbaar in het Nederlands en Frans.

Garantiebepaling Polysun® Screenline toleranties en beoordelingen

op basis van norm nen-en 13120 + A1/C1 aan de binnenzijde geplaatste zonneschermen - prestatie-eisen inclusief veiligheid.

Garantiebepaling Polysun® beoordeling sluithoek Screenline® jaloezieën

Om te controleren of de lamellenafsluiting voldoet aan de gestelde eisen, volgt u de onderstaande instructies.

Conditions de garantie Polysun® ScreenLine®

Les produits ScreenLine® commercialisés par Polysun® sprl sont soumis aux conditions de garantie suivantes, disponibles en français et en néerlandais.

Beoordeling meerbladig isolatieglas

Dit document geeft eisen en methoden voor het beoordelen van de visuele kwaliteit van meerbladig isolatieglas bij oplevering.

Glasbokkenregelement Polysun

Het Glasbokkenreglement van Polysun bevat richtlijnen en specificaties met betrekking tot het gebruik, de gebruiksduur en afmelden van glasbokken.

Glasbreuken

Elk materiaal kan op grond van zijn eigenschappen belastingen in verschillende mate opnemen. Door inwerking van krachten die op het materiaal inwerken ontstaan er spanningen in het materiaal.

Bedieningsbrochure - Draaiknop op het kozijn/B-Side

Draaiknopbediening kozijn en draaiknopbediening B-Side zijn geschikt voor een lamellensysteem dat alleen kantelbaar is. Je kunt de lamellen dus wel open en dicht draaien, maar niet
optrekken. De modern vormgegeven antibacteriële draaiknop is van kunststof of metaal.

Polysun Premium Brochure

Onze algemene productbrochure "de glasheldere voordelen van Polysun" geeft je 7 redenen waarom jij blij wordt van onze systemen, van zonwering in isolatieglas.

Bedieningsbrochure - Koordbediening en kantelstaaf

Bij koordbediening is een externe magneetbediening op de ruit bevestigd, exact op de plaats waar de magneet achter het glas zit. Deze zit in de linker- of rechterbovenhoek. Door aan het koord te trekken, doe je de jaloezieën omhoog of omlaag. Om de lamellen te kantelen trek je licht aan het koord. De koordspanner geleidt het koord zodat het altijd keurig recht hangt.

Bedieningsbrochure - Batterijmodule

De Polysun- ScreenLine met Batterijmodule is een systeem met een interne 3 Volt motor. Deze motor zit in het bovenprofiel tussen het glas en wordt aangestuurd door de batterijmodule die op het glas of raamkozijn gemonteerd wordt. Daarmee laat je het systeem met een druk op de betreffende verlichte pijl omhoog of omlaag gaan. Jaloezieën kun je er ook mee kantelen.

Bedieningsbrochure - Schuifmagneet en Plissé Flex

De ScreenLine schuifmagneet is een van de nieuwste bedieningssystemen. De antibacteriële, kunststof schuifmagneet loopt over een profiel aan de linker- of rechterzijde van het glas. Naast de gewone schuifmagneet kun je ook kiezen voor de plissé schuifmagneet Flex.

We gaan elke uitdaging aan

Zonwering tussen glas leent zich uitstekend voor verschillende toepassingen. Het systeem heeft dan ook alle kwaliteiten om in elke ruimte het comfort en de privacy te verhogen. Woning, hotel, restaurant, ziekenhuis of kantoor. We gaan elke uitdaging aan en ontwikkelen oplossingen op maat die je verwachtingen ver overstijgen.

Challenge us