Downloads

Om je te informeren over onze producten vind je de nodige informatie in ons downloadcenter.

Filter op type

Polysun Premium Brochure

Onze algemene productbrochure "de glasheldere voordelen van Polysun" geeft je 7 redenen waarom jij blij wordt van onze systemen, van zonwering in isolatieglas.

Polysun ScreenLine met koordbediening

Bij koordbediening is een externe magneetbediening op de ruit bevestigd, exact op de plaats waar de magneet achter het glas zit. Deze zit in de linker- of rechterbovenhoek. Door aan het koord te trekken, doe je de jaloezieën omhoog of omlaag. Om de lamellen te kantelen trek je licht aan het koord. De koordspanner geleidt het koord zodat het altijd keurig recht hangt.

Polysun ScreenLine met batterijmodule

De Polysun- ScreenLine met Batterijmodule is een systeem met een interne 3 Volt motor. Deze motor zit in het bovenprofiel tussen het glas en wordt aangestuurd door de batterijmodule die op het glas of raamkozijn gemonteerd wordt. Daarmee laat je het systeem met een druk op de betreffende verlichte pijl omhoog of omlaag gaan. Jaloezieën kun je er ook mee kantelen.

Polysun ScreenLine schuifmagneet en plissé schuifmagneet Flex

De ScreenLine schuifmagneet is een van de nieuwste bedieningssystemen. De antibacteriële, kunststof schuifmagneet loopt over een profiel aan de linker- of rechterzijde van het glas. Naast de gewone schuifmagneet kun je ook kiezen voor de plissé schuifmagneet Flex.

We gaan elke uitdaging aan

Zonwering tussen glas leent zich uitstekend voor verschillende toepassingen. Het systeem heeft dan ook alle kwaliteiten om in elke ruimte het comfort en de privacy te verhogen. Woning, hotel, restaurant, ziekenhuis of kantoor. We gaan elke uitdaging aan en ontwikkelen oplossingen op maat die je verwachtingen ver overstijgen.

Challenge us