Polysun voor professionals

Architecten, aannemers, raamfabrikanten en gebouwbeheerders doen, net als particulieren, hun voordeel bij zonwering in glas. De hoge energie-efficiëntie, het onderhoudsvrije karakter, de stijlvolle uitstraling en de praktische bediening maken van dit systeem voor licht- en warmteregulering in alle opzichten een absolute meerwaarde voor elk gebouw.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen bij de keuze van het juiste Polysunsysteem voor jouw project. Bel +32 3 771 67 43 of contacteer ons voor een afspraak in onze showroom in Temse (België).

We ontzorgen je van A tot Z

Van de offerte tot de plaatsing, van het advies bij de keuze van het juiste systeem voor jouw project tot de begeleiding doorheen het hele realisatietraject. Kortom, van bij het eerste contact tot de dienst na verkoop. Onze adviseurs staan op elk moment voor je klaar. We maken nu eenmaal graag een punt van een persoonlijke service op maat.

Een oplossing voor elk type gebouw

Naast particuliere woningen en appartementsgebouwen is zonwering tussen glas ook bijzonder geschikt voor gebouwen met een specifieke functie. Denk aan ziekenhuizen, sportaccommodaties, hotels en rusthuizen, maar evengoed aan:

 • Penitentiaire inrichtingen
 • Luchthavens
 • Treinstations
 • Scholen
 • Kinderdagverblijven
 • Benzinestations
 • Winkelcentra

Ontdek de oplossingen voor jouw project

Energieneutraal bouwen met zonwering in glas

In combinatie met het juiste glas heeft zonwering in glas een positief effect op de energieprestaties van een gebouw. Systemen die gebruikmaken van een specifiek type zonwering zoals de V95 lamellen gaan daarbij nog een stapje verder. De V95 is ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande Europese onderzoeksinstituten die gespecialiseerd zijn in nanotechnologie. De gepatenteerde lamel haalt, in combinatie met een zonwerende coating, een g-waarde van 8%, zonder dat de temperatuur tussen het glas toeneemt. Deze waarde haal je normaal alleen met buitenzonwering.

Voordelen van V95 lamellen:

 • Lagere g waarde
 • Verbeterde Ug waarde
 • Lagere glastemperatuur
 • Uitdampen van lak absoluut uitgesloten

Bescherm het glas met ClearShield

Hoe robuust glas ook is, het blijft een kwetsbaar materiaal. Luchtverontreiniging, zoutkristallen, kalk, vocht en chemicaliën kunnen het bevuilen en beschadigen waardoor het na verloop van tijd zijn helderheid (LTA- en ZTA-waarden) verliest. ClearShield is dan een interessante optie. De onzichtbare ClearShield coating op het glas beschermt het tegen schadelijke invloeden en houdt het glasoppervlak jarenlang in goede staat.

Meer over ClearShield

ClearShield Eco-System

 

Een duurzame keuze: Hufterproof zonwering

In gebouwen met een publieke functie is de kwaliteit van de gebruikte materialen essentieel. Dat geldt ook voor glas en zonweringsystemen. De Polysunsystemen zijn alvast perfect ‘hufterproof’. Deze term geeft aan dat het glas en de zonwering ertussen een robuust karakter hebben en niet gemakkelijk stuk gemaakt kunnen worden. Mogelijke schade en bijkomende reparatiekosten kunnen hierdoor worden vermeden.

Kies je glastype met de glassAdvisor

Wil je de technische waardes kennen van alle mogelijke glassamenstellingen en low-E coatings in de markt, in combinatie met onze Polysunsystemen? Met ons simulatieprogramma GlassAdvisor kunnen wij een helder zicht brengen op de energie- en lichtwaarden voor alle mogelijke zonwering in isolatieglas configuraties. Omdat het gebaseerd is op Europese normen is het uitermate geschikt voor energieprestatiecalculaties!

Wil je als professional graag meer informatie over zonwering in glas?

Mail je vraag naar info@polysun.be of bel ons +32 3 771 67 43.