Embrace the light met zonwering in isolatieglas

Genieten van de perfecte lichtinval, je interieur verduisteren of meer privacy creëren? Polysun ScreenLine zonwering tussen glas verhoogt je comfort in een handomdraai. En dat is lang niet alles, zoals je hier kan zien.

Embrace the light

Kies het systeem dat bij je past

Jaloezie

Met lamellen tussen glas regel je heel precies de gewenste lichtinval. De jaloezieën zijn gemaakt van duurzame materialen en zitten mooi afgeschermd. Stof en vuil hebben er geen vat op waardoor dit een zeer hygiënische oplossing is.
Meer info

Plissé

Een zonwerend doek tussen glas biedt een optimale warmte- en lichtregulering en meer privacy. De strakke en tijdloze vormgeving van het geplisseerde lichtdoorlatend doek geeft elk interieur bovendien een stijlvolle uitstraling.
Meer info

Plissé blackout

Dit dubbelzijdig ondoorzichtig doek is aan de binnenzijde voorzien van een folie voor een verduisterend effect. Ideaal voor je slaapkamer of om een ruimte donker te maken voor een presentatie of spannende film.
Meer info

Rolgordijn

Een rolgordijn enig in zijn soort! Het combineert de voordelen van een gewoon rolgordijn met die van zonwering tussen glas. Met de koordbediening bepaal je in een handomdraai de gewenste privacy. Verkrijgbaar in 3 transparanties.
Meer info

Smalle jaloezie

Dankzij de smalle spouw en lamelbreedte past dit lamellensysteem perfect in bestaande raamprofielen. Enkel het glas vervangen volstaat om jaren zorgeloos te genieten van alle voordelen van Polysun ScreenLine zonwering tussen glas.
Meer info

Hulp nodig met je keuze?

Beantwoord enkele vragen en vind de oplossing die bij jou past..

Start de keuze-assistent

Waarom kiezen voor zonwering tussen isolatieglas?

Je hebt meer dan één goeie reden om je ramen te voorzien van zonwering tussen glas. Laat je hier overtuigen door de glasheldere voordelen en geniet straks in alle comfort van een interieur waarin licht, warmte en privacy perfect in balans zijn.

Bespaart ruimte achter het glas

Eenvoudige bediening

Duurzame onderdelen

Uitstekende licht- en warmteregulering

Biedt privacy

Onderhoudsvrij

Lange levensduur

Beschadigt niet

Ontdek de voordelen van Polysun

Ontdek de beschikbare glastypes

Een Polysun systeem past in de meest gangbare glastypes. Welk glas je dus ook kiest, je hebt altijd de mogelijkheid om je comfort nog te verhogen met een geïntegreerde jaloezie, plissé of rolgordijn op maat van jouw raam.

Drievoudig glas

Gehard glas

Gelaagd glas

Geluidwerend glas

Hoogrendementsglas

Vacuüm glas

Verwarmbaar glas

Zonwerend glas

Ontdek alle beschikbare glastypes

Vind een verkooppunt in je buurt

Polysun is al 25 jaar de specialist in zonwering tussen isolatieglas. Heb je interesse in onze innovatieve systemen, ga langs bij een van onze 35 Polysunpunten in België en Nederland voor meer inspiratie en advies. Je vindt er vast één in je buurt.

Polysunpunt zoeken

Distance in Kilometers

Selecteer een van de filters en klik op 'Zoeken' om het resultaat te zien

Polysun voor professionals

Als specialist in zonwering tussen glas ondersteunen we architecten, projectontwikkelaars, aannemers, raamfabrikanten en andere bouwprofessionals in het uitwerken van licht- en warmteregulerende oplossingen op maat – ook met het oog op het creëren van meer privacy. Onze experten bekijken samen met jou welk systeem het best past in je plannen en helpen je van bij de offerte tot de plaatsing persoonlijk verder.

Ontdek wat we voor jou kunnen doen

Check ons YouTubekanaal

Wil je met eigen ogen de vele mogelijkheden en kwaliteiten zien van zonwering tussen glas? Neem dan een kijkje op het Polysun YouTubekanaal. Je vindt er:

  • Leerrijke how-to’s
  • Knappe realisaties
  • Interessante interviews

Naar ons YouTubekanaal

Let's get social

We gaan elke uitdaging aan

Zonwering tussen glas leent zich uitstekend voor verschillende toepassingen. Het systeem heeft dan ook alle kwaliteiten om in elke ruimte het comfort en de privacy te verhogen. Woning, hotel, restaurant, ziekenhuis of kantoor. We gaan elke uitdaging aan en ontwikkelen oplossingen op maat die je verwachtingen ver overstijgen.

Challenge us