Over Polysun

Polysun is toonaangevend in de markt van zonwerende systemen tussen glas. We maken als leverancier van zonwering in isolatieglas en andere lichtregulerende beglazing al jaren het verschil met een breed aanbod van innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige systemen die het comfort van de gebruiker, professioneel en privé, maximaal verhogen.

We embrace the light

Thuis, op het werk, in een ziekenhuis of verzorgingsinstelling. Mensen hebben natuurlijk licht nodig. Daglicht stimuleert je geest en productiviteit. Het geeft je energie en brengt sfeer. Tegelijk moet je er je soms ook (deels) van kunnen afschermen. Om te slapen of in alle rust te werken, bijvoorbeeld. Het belang van een flexibele lichtregulering kan dan ook moeilijk worden overschat.

Met Polysun omarmen we het licht. We vangen het op het tussen het glas en laten je op elk moment van de dag genieten van precies de juiste hoeveelheid die jij nodig hebt.

Onze visie als kwaliteitsgarantie

Onze visie weerspiegelt de overtuiging dat ‘als je iets doet, je het beter goed doet’! Daarom zijn Odette Contant-van Lieshout en Albert Contant in 2016 gestart met Polysun. Na ruim 25 jaar actief te zijn geweest in de glassector wilden ze hun expertise inzetten in het ontwikkelen van zonwering in isolatieglas dat aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet. Met succes.

Anders dan de meeste glasproducenten en als enige in de Benelux, focust Polysun voor de volle 100 procent op zonwering tussen glas. Dat resulteerde in een technisch uniek en innovatief totaalconcept dat vandaag flexibel in functie van de klant en zijn project kan worden ingezet.

Altijd dicht bij de klant

De klant staat altijd centraal in onze aanpak. Het vinden van de oplossing die precies aansluit bij zijn wensen en verwachtingen is een uitdaging die we dagelijks met plezier aangaan. Dat voel je nergens beter dan in de Polysun showroom in Temse, het kloppend hart van onze onderneming, en bij de Polysunpunten.

In onze showroom kan je komen kennismaken met alle Polysun systemen en bedieningen, in combinatie met alle mogelijke glastypes. We leiden er ook verkopers van de Polysunpunten, monteurs en installateurs op tot vakkundige professionals. Zo kunnen zij hun klanten optimaal begeleiden in het aankooptraject en hulp en advies bieden bij de installatie van onze systemen. Er zijn vandaag al meer dan 35 Polysunpunten in België en Nederland.

Vind een Polysunpunt in je buurt

Betrouwbare partner in glas

Voor onze systemen doen we een beroep op onze vaste productiepartner en mede-eigenaar: Polypane Glasindustrie nv in Temse. Deze internationaal gerenommeerde speler in de glasindustrie deelt onze vooruitstrevende visie op het vlak van techniek en kwaliteit. Dankzij hun technische expertise in vlakglas en hun grote commerciële onafhankelijkheid, kunnen we op elke specifieke glasvraag een toereikend antwoord bieden.

Ontdek de verschillende glastypes

We gaan elke uitdaging aan

Zonwering tussen glas leent zich uitstekend voor verschillende toepassingen. Het systeem heeft dan ook alle kwaliteiten om in elke ruimte het comfort en de privacy te verhogen. Woning, hotel, restaurant, ziekenhuis of kantoor. We gaan elke uitdaging aan en ontwikkelen oplossingen op maat die je verwachtingen ver overstijgen.

Challenge us