Voordelen van Polysun

Waarom kiezen voor zonwering tussen glas? Het is een praktische, hygiënische en betrouwbare oplossing om de lichtinval, warmte en inkijk in een ruimte te regelen. Je hebt de keuze uit verschillende systemen waardoor je altijd een oplossing vindt die beantwoordt aan jouw behoeften en jouw stijl.

Ontdek hier alle voordelen van onze zonweringen tussen isolatieglas. Wil je meer informatie, inspiratie of advies? Contacteer ons of ga langs bij een Polysunpunt in je buurt.

Bespaart ruimte achter het glas

Door de zonwering in het isolatieglas te verwerken, krijg je een ranke en elegante raam-decoratiecombinatie. Omdat je geen gordijnen of een andere zonwering moet voorzien, blijft je vensterbank binnen vrij. Zo bespaar je heel wat ruimte.

Duurzame onderdelen

De combinatie van duurzame componenten en het feit dat de zonwering tussen glas zit, maakt dit systeem haast onverwoestbaar. Het is getest tot 25.000 gebruikscycli volgens de ISO-9001 norm en voldoet aan de hoogste materiaal- en duurzaamheidseisen. Een betrouwbare oplossing.

Uitstekende licht- en warmteregulering

Warm, koel, licht of schaduw. Welk systeem je ook kiest, met zonwering tussen glas regel je heel flexibel licht en warmte. Wil je de jaloezieën open of dicht kantelen, helemaal optrekken of volledig neerlaten. Aan jou de keuze. De plissédoeken en rolgordijnen werken al even gemakkelijk.

Lange levensduur

Zonwering tussen isolatieglas is een betrouwbare investering. Dankzij de hoge kwaliteit van de materialen is een levensduur van 20+ jaar geen uitzondering. Op de jaloezieën geniet je een garantie van 5 jaar. Afhankelijk van het systeem kan die zelfs oplopen tot 10 jaar. Bij glasbreuk of een defect systeem kan je altijd terecht bij je Polysunpunt. In de meeste gevallen kan je dan een beroep doen op je glas- of brandverzekering.

Biedt privacy

Hoe de inkijk van de buren verminderen? Of een kamer afschermen om meer privacy te creëren? Met zonwering tussen glas heb je dat zo voor mekaar. Het is een praktische (en elegante) oplossing waarmee je thuis, maar evengoed op kantoor of in het ziekenhuis mensen in alle rust hun eigen ruimte geeft.

Onderhoudsvrij

Omdat de zonwering hermetisch afgesloten zit tussen het glas zijn de lamellen van de jaloezie, het plissédoek of het rolgordijn optimaal beschermd tegen vocht en vuil. Schoonmaken is voorgoed verleden tijd! Een slimme oplossing dus voor iedereen die gevoelig of allergisch is voor stof.

Beschadigt niet

Zonwering in glas is een veilig systeem. Van alle ruiten zijn de scherpe randen afgeslepen. Dit is niet zichtbaar na plaatsing, maar draagt bij aan de veiligheid, het installatiegemak en een lager breukrisico. Omdat de zonwering hermetisch afgesloten is, kan ook niets of niemand ze beschadigen. Spelende kinderhandjes? Stormweer? Maak je geen zorgen. Je kan op beide oren slapen.

Eenvoudige bediening

Onze systemen zijn beschikbaar met verschillende hoogwaardige, geruisloze en eenvoudige bedieningssystemen. Je hebt de keuze tussen koordbediening, een draaiknop, een schuifmagneet, een draadloze batterijmodule of geautomatiseerde bediening met een interne of externe motor.

Betaalbare luxe

Hoeveel kost zonwering tussen isolatieglas? Als je alle voordelen op een rijtje zet, denk je wellicht dat dit innovatieve systeem niet te betalen is. Niets is minder waar. Je betaalt ongeveer hetzelfde als voor dubbelglas met een regulier buitenzonweringsysteem.

Wil je precies weten hoeveel een zonwering in glas in jouw situatie kost? Contacteer ons gerust voor een offerte of spring eens binnen in een Polysunpunt in je buurt.

Contacteer ons  Zoek een Polysunpunt