Hotel & Restaurant

Elke gepassioneerde hotelier of restaurantuitbater wil zijn gasten een aangename beleving in een sfeervolle omgeving bieden. Grote ramen waarlangs het licht rijkelijk naar binnen vloeit en transparante interieurs dragen daartoe bij. Voor het comfort en een optimale licht- en warmteregulering is zonwering in glas de ideale oplossing.

Voorrang aan hygiëne

Hotel- en restaurantbezoekers hechten veel belang aan een goede hygiëne. Een negatieve beoordeling kan potentiële gasten afschrikken. Stoffige jaloezieën voor een hotelraam of een smoezelig douchegordijn in de badkamer zijn dan ook absoluut te vermijden. Met jaloezieën of een ander systeem tussen het glas hoef je je daar geen zorgen over te maken. Vuil krijgt er geen vat op en dat zal de klant weten te waarderen.

Geen onderhoud, geen schade

Mooi meegenomen is dat een zonwering tussen glas aanzienlijk scheelt in de schoonmaakkosten. De lamellen of doeken zitten volledig afgeschermd en vragen geen onderhoud. Dankzij het robuuste karakter van het systeem kunnen de lamellen of doeken ook niet worden beschadigd door intensief en onvoorzichtig gebruik vanwege de gasten. Je hebt er jaren geen omkijken naar.

Transparantie, privacy en slaapcomfort

Glazen scheidingswanden vergroten de ruimte. Denk aan een wand tussen twee vergaderzalen, een badkamer met afgescheiden inloopdouche of een lichtstraat. Een lamellen- of plissésysteem tussen het glas geeft de wanden daarbij een dubbele functie: opgetrokken zorgt het voor transparantie en een groot ruimtelijk gevoel; neergelaten creëert het privacy en afscheiding. Een plissédoek verhoogt bovendien het slaapcomfort in een hotelkamer.

Realisaties in de horeca

Waarom kiezen voor zonwering tussen isolatieglas?

Je hebt meer dan één goeie reden om je ramen te voorzien van zonwering tussen glas. Laat je hier overtuigen door de glasheldere voordelen en geniet straks in alle comfort van een interieur waarin licht, warmte en privacy perfect in balans zijn.

Bespaart ruimte achter het glas

Eenvoudige bediening

Duurzame onderdelen

Uitstekende licht- en warmteregulering

Biedt privacy

Onderhoudsvrij

Lange levensduur

Beschadigt niet

Ontdek de voordelen van Polysun

Vind een verkooppunt in je buurt

Polysun is al 25 jaar de specialist in zonwering tussen isolatieglas. Heb je interesse in onze innovatieve systemen, ga langs bij een van onze 35 Polysunpunten in België en Nederland voor meer inspiratie en advies. Je vindt er vast één in je buurt.

Polysunpunt zoeken

Distance in Kilometers

Selecteer een van de filters en klik op 'Zoeken' om het resultaat te zien

We gaan elke uitdaging aan

Zonwering tussen glas leent zich uitstekend voor verschillende toepassingen. Het systeem heeft dan ook alle kwaliteiten om in elke ruimte het comfort en de privacy te verhogen. Woning, hotel, restaurant, ziekenhuis of kantoor. We gaan elke uitdaging aan en ontwikkelen oplossingen op maat die je verwachtingen ver overstijgen.

Challenge us