Jouw woning

Met zonwering in glas geniet je volop van je woning. Je bepaalt immers zelf hoeveel licht en warmte je wil binnenlaten. De lamellen schoonmaken? Dat hoeft niet, want die zitten tussen het glas. Dat is vooral handig in ruimtes waar vocht en vet vrij spel hebben zoals in de badkamer en in de keuken. Maar ook op andere plaatsen verhoog je met zonwering in glas het leefcomfort.

Waarom zonwering in glas in je woning?

Geen onderhoud

Omdat de lamellen of de plissédoeken tussen de ramen zitten, kan stof of vet er niet bij. Zo ben je voorgoed verlost van dat vervelende en tijdrovende kuiswerk. Een aantrekkelijk vooruitzicht, toch?

Strak design

Huizen worden vandaag voorzien van steeds grotere ramen. Dat ziet er niet alleen mooi strak uit, het zorgt er ook voor dat het natuurlijk daglicht de woning rijkelijk kan binnenvloeien. Om het licht en de warmte optimaal te reguleren, biedt zonwering in glas een gepaste oplossing. Zonder de strakke lijn van je woning te storen (in tegenstelling tot rolluiken of screens die aan de gevel of tegen het glas moeten worden bevestigd).

Lange levensduur

Zonwering in glas is een onderhoudsvriendelijke en esthetische oplossing. Maar is het ook betrouwbaar? Wat bij een defect? Of wat moet je doen bij glasbreuk? Geen nood. Je hebt 5 tot 10 jaar garantie. De Polysunsystemen voldoen bovendien aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle systemen zijn getest tot 25.000 gebruikscycli volgens de ISO-9001 norm. Goed om jaren van te genieten. En als er toch iets gebeurt, dan kan je altijd terecht bij je Polysunpunt. Glasbreuk wordt trouwens in de meeste gevallen gedekt door je glas- of brandverzekering. Dus ook op dat gebied zit je safe.

Zonwering in glas voor de hele woning

De zonwerende en lichtregulerende systemen van Polysun passen in elke ruimte van je woning. De voordelen zijn bijzonder aantrekkelijk.

 • Woonkamer: de vensterbanken blijven helemaal vrij.
   
 • Tuinkamer (serre): de natuurlijke lichtinval blijft maximaal gevrijwaard omdat er niets aan de binnen- of buitenkant op de glaspartijen moet gemonteerd worden.
   
 • Keuken: vocht en vet zorgen er tijdens het koken voor dat lamellen snel vuil worden. Het schoonmaken is een hele klus. Met jaloezieën of plissé’s tussen het glas blijf je daarvan gespaard.
   
 • Slaapkamer: met het plissé blackout doek verduister je de slaapkamer volledig en kan je in alle rust wegdromen.
   
 • Badkamer: spatwater uit de douche of de kraan, kalkaanslag en condens kunnen jaloezieën of andere zonwering in de badkamer beschadigen. Als het tussen het glas zit, is dat probleem van de baan.
   
 • Dakkapel: buitenzonwering aan een dakkapel is meestal weinig oogstrelend en lastig in onderhoud. Het wordt snel vuil door weersinvloeden (regen, vorst, warmte …). Met zonwering en lichtregulering tussen het glas blijft het uitzicht van de dakkapel onaangetast aan de buitenkant en kun je het systeem langs binnen makkelijk bedienen.

 

Realisaties in woningen

FAAR in Gent, energieneutraal met Polysun

FAAR te Gent is een gebouw met luxe appartementen geheel energieneutraal gebouwd. Om dit te bereiken, regelen Polysun systemen in het isolatieglas de mate waarin het zonlicht en - warmte binnenkomen en gereflecteerd worden zodat de bewoners altijd een comfortabel leefklimaat hebben.

Woning Etten-Leur

Voor deze charmante woning met veel lichtinval mochten we meezoeken naar een oplossing om toch volledige verduistering te bekomen.

Waarom kiezen voor zonwering tussen isolatieglas?

Je hebt meer dan één goeie reden om je ramen te voorzien van zonwering tussen glas. Laat je hier overtuigen door de glasheldere voordelen en geniet straks in alle comfort van een interieur waarin licht, warmte en privacy perfect in balans zijn.

Bespaart ruimte achter het glas

Eenvoudige bediening

Duurzame onderdelen

Uitstekende licht- en warmteregulering

Biedt privacy

Onderhoudsvrij

Lange levensduur

Beschadigt niet

Ontdek de voordelen van Polysun

Vind een verkooppunt in je buurt

Polysun is al 25 jaar de specialist in zonwering tussen isolatieglas. Heb je interesse in onze innovatieve systemen, ga langs bij een van onze 35 Polysunpunten in België en Nederland voor meer inspiratie en advies. Je vindt er vast één in je buurt.

Polysunpunt zoeken

Distance in Kilometers

Selecteer een van de filters en klik op 'Zoeken' om het resultaat te zien

We gaan elke uitdaging aan

Zonwering tussen glas leent zich uitstekend voor verschillende toepassingen. Het systeem heeft dan ook alle kwaliteiten om in elke ruimte het comfort en de privacy te verhogen. Woning, hotel, restaurant, ziekenhuis of kantoor. We gaan elke uitdaging aan en ontwikkelen oplossingen op maat die je verwachtingen ver overstijgen.

Challenge us