Kantoorgebouwen

Met zonwering in glas creëer je een aangename werkomgeving. Je medewerkers kunnen zelf bepalen hoeveel licht ze willen binnenlaten. Je kan de zonwering ook automatisch regelen per geveldeel. Het is bovendien een onderhoudsvriendelijk, robuust en energie- en kostenefficiënt systeem.

Waarom zonwering in glas op kantoor?

Geen onderhoud

Omdat de lamellen van de zonwering hermetisch afgesloten tussen het glas zitten, kan stof of vet er niet bij. Dat maakt het een bijzonder onderhoudsvrij systeem. Bedenk hoeveel je dat kan besparen aan schoonmaakkosten…

Meer ruimte

In kantoorruimtes zijn rolgordijnen, lamellen of andere zonweringen vaak storende elementen. Ze nemen behoorlijk wat plaats in en zijn gevoelig voor schade. Screens aan de gevel verstoren dan weer het architecturale, vrije karakter van het gebouw en moeten tegen een (wind)stootje kunnen. Zonwering in glas heeft die nadelen niet: het zit tussen het glas, creëert daardoor meer ruimte en garandeert een uniform gevelbeeld. Het kan ook niet worden beschadigd.

De Polysun systemen zijn toepasbaar in zonwerend, brandwerend en inbraakwerend glas én zijn geschikt voor energieneutraal bouwen.

Groot comfort

Regelbaar daglicht op de werkplek geeft de productiviteit een boost. Het voorkomt beeldschermreflectie en maakt hierdoor het werken met de computer een stuk minder vermoeiend voor de ogen. Sommige systemen bieden nog meer comfort: met de V95 lamel in zonwerend glas creëer je bijvoorbeeld zonwerende waarden die vergelijkbaar zijn met buitenzonwering.

In grotere kantoorgebouwen kunnen gemotoriseerde jaloezieën aangesloten worden op het klimaatbeheersysteem met het oog op een efficiënte, eventueel automatische regeling van de zonbelasting per gevel.

Realisaties in kantoren

Waarom kiezen voor zonwering tussen isolatieglas?

Je hebt meer dan één goeie reden om je ramen te voorzien van zonwering tussen glas. Laat je hier overtuigen door de glasheldere voordelen en geniet straks in alle comfort van een interieur waarin licht, warmte en privacy perfect in balans zijn.

Bespaart ruimte achter het glas

Eenvoudige bediening

Duurzame onderdelen

Uitstekende licht- en warmteregulering

Biedt privacy

Onderhoudsvrij

Lange levensduur

Beschadigt niet

Ontdek de voordelen van Polysun

Vind een verkooppunt in je buurt

Polysun is al 25 jaar de specialist in zonwering tussen isolatieglas. Heb je interesse in onze innovatieve systemen, ga langs bij een van onze 35 Polysunpunten in België en Nederland voor meer inspiratie en advies. Je vindt er vast één in je buurt.

Polysunpunt zoeken

Distance in Kilometers

Selecteer een van de filters en klik op 'Zoeken' om het resultaat te zien

We gaan elke uitdaging aan

Zonwering tussen glas leent zich uitstekend voor verschillende toepassingen. Het systeem heeft dan ook alle kwaliteiten om in elke ruimte het comfort en de privacy te verhogen. Woning, hotel, restaurant, ziekenhuis of kantoor. We gaan elke uitdaging aan en ontwikkelen oplossingen op maat die je verwachtingen ver overstijgen.

Challenge us